Ara

Eskişehir Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu

ESKİŞEHİR ŞUBEMİZİN 2.OLAĞAN GENEL KURULU

Telekom Çalışanları Derneği Eskişehir Şubemizin 2. Olağan Genel Kurulu 29.03.2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Genel Kurulumuz, Genel Başkanımız Sayın İlker Çağrı ÇELİK, Eskişehir Telekom Müdürümüz Sayın Levent YÜRÜRER, Genel Merkez Yüksek Hakem Divanı Üyesi Sayın İbrahim İNAN, Genel Merkez Mali İşler Sekreteri Sayın Emre GÜZELCAN ve Değerli Üyelerimizin katılımıyla samimi bir ortamda gerçekleştirilmiştir.

Genel Kurul sonrası söz alan Gürkan ELBAHAN, ‘Eskişehir Şube Yönetim Kurulu olarak bizlere tevazu gösteren tüm kıymetli üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.  Startını verdiğimiz yeni 3 yıllık hizmet maratonunda durmadan ve yılmadan, bir önceki dönemde olduğu gibi çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz’ sözleri ile teşekkürlerini iletmiştir.

Divan Başkanı İbrahim İNAN, Genel Başkanımız İlker Çağrı ÇELİK ve Telekom Müdürümüz Levent YÜRÜRER beylerde yeni Yönetim Kurulunu tebrik ederek, hayırlı olması temennilerinde bulunmuşlar ve başarılar dilemişlerdir.

Şubemizin Genel Kurul Sonrası oluşan Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Üyeleri;

YÖNETİM KURULU ASİL YÖNETİM KURULU YEDEK
1- Gürkan ELBAHAN 1-Bilgin SOYUAK